Diverse klussen, klein en groot in Rotterdam

Vien’s klus- en onderhoudsbedrijf is top. In 2016 is door Vinesh het buiten-schilderwerk uitgevoerd en dat is echt uitstekend gedaan. Netjes, snel en professioneel. Een vakman. En een heel mooie prijs. Daarbij komt dat hij rustig en correct overkomt. Alles is goed te bespreken. Komt zijn afspraken na. Wat wil je nog meer?Ook heeft Vinesh twee keer een moeilijk bereikbare dakgoot schoongemaakt. Na de klus neemt hij dan een paar fotos om te laten zien dat de goot weer helemaal schoon is.

Een aanrader!

Schilderwerk Deuren en kozijnen

Binnenschilderwerk jaren dertig huis Rotterdam. In mei 2018 heeft Vien’s klus- en onderhoudsbedrijf binnenshuis onze paneeldeuren, hoge plinten en kozijnen geschilderd. Het werk is door Vinesh en zijn collega’s uitstekend uitgevoerd; netjes, snel en professioneel. Vakmannen met duidelijk plezier in hun werk. Vinesh is rustig en correct, alles is bespreekbaar en ook erg belangrijk, hij komt zijn afspraken na. En dat voor een concurrerende prijs!

Roger,

Schilderwerk Capelle ad IJssel

Meerdere malen door Vinesh schilderwerkzaamheden uit laat voeren. Echt een vakman. Hij werkt niet alleen heel netjes maar laat het ook netjes achter. Prijs- kwaliteit echt top. Je kan echt op hem bouwen hij is onze vaste schilder sinds 2012 en dit blijft zo. Voor al uw schilderklussen is hij echt een aanrader

Evelien,

Schilderwerk en sauzen van wanden. Waddinxveen

Ontzettend tevreden over schilder werkzaamheden van Vin! Alles is zeer vakkundig geschilderd,zelfs de stopcontacten zijn een voor een verwijdert en terug geplaatst ,zodat het optimale wordt behaald dus zeker een aanrader!!

M. Dazmiri,

Latexspuiten Aluminium golfplaten dak Suncare Woerden

Voor onze nieuwe locatie te Woerden vroegen wij Vien om het aluplafond geheel te spuiten in antraciet grijs. Een flinke klus van 300m2. Prettig contact via app. Afspraken netjes nagekomen. Resultaat keurig. Het afplakken is met aandacht verzorgd wat het resultaat ten goede komt.

Andy,

Sauzen van latex op kleur/ Haastrecht

Vien heeft een prachtige muur afgeleverd in een monumentaal pandje in Haastrecht. Echt een aanrader ze werken heel netjes.

Yvonne Eras,

Buiten schilderwerk in Rotterdam

Vien heeft prima werk geleverd. Zeer tevreden.
Daarnaast vriendelijk, prettige en snelle communicatie en goede prijs. Voor een volgende klus vraag ik hem zeker weer en beveel hem ook aan anderen aan.

,

Schilder in Capelle aan den ijssel

Echte aanrader. Vinesh heeft al 2 x ons huis geverft en het ziet er top uit.komt ook met goede tips. Al met al kan ik hem van harteed aanbevelen.

,

Geheel appartement geschilderd in Rotterdam

Een erg goede betrouwbare vriendelijke schilder met oog voor detail!

Deze schilder is een echte aanrader. Werkt netjes, reageerd snel en komt altijd zijn afspraken na.

,

Buiten schilderwerk Ommoord

Buitenschilderwerk in Ommoord Voor de derde keer in een paar jaar tijd heeft Vien werkzaamheden voor ons verricht en net als bij de voorgaande klussen hebben hij en zijn collega’s weer prima werk afgeleverd. Snel, efficiënt en goed uitgevoerd; binnenwerk, buitenwerk, hij doet het allemaal. Ik kan Vien van harte aanbevelen!

Pieter K.,

facebook recensies

Vien’s heeft afgelopen maanden bij ons aan een renovatieproject gewerkt. Werk is naar alle tevredenheid afgerond! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Babette van den Berg •

Prima werk afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
Vakkundig en betrouwbaar.

Wim Verkerk •

Super netjes, komt afspraken na en
denkt graag mee!

Lawa Vernooij •